Λίγα λόγια για όσα συμβαίνουν στην Κύπρο

«Στηρίζουμε τον αγώνα του κυπριακού Ελληνισμού ενάντια στην εξαφάνισή του και ενάντια στον αφελληνισμό του ελεύθερου κομματιού του νησιού.

Η μαζική μετανάστευση που συνέβη ανεμπόδιστα (και πάρα τη θέληση της πλειοψηφίας) στη νήσο τις τελευταίες δεκαετίες έχει δημιουργήσει ένα επικίνδυνο κλίμα.

Η κατάσταση είναι τραγική, με τα στοιχεία να δείχνουν πως το 10% των κατοίκων της Κύπρου είναι αιτούντες άσυλο, ο μουσουλμανικός πληθυσμός από αμελητέος μετά το 1974 εξελίσσεται σε μία νέα "κοινότητα" και στη Λευκωσία υπάρχουν δεκάδες σχολεία που λειτουργούν δίχως ούτε έναν Έλληνα Κύπριο μαθητή.

Η κατάσταση αυτή δεν βολεύει κανέναν, εκτός από την Τουρκία (που την προκαλεί) και τους προδότες εκείνους που θέλουν φτηνά εργατικά χέρια και ονειρεύονται τις ψήφους των μεταναστών.

Η ζωή των Κυπρίων έχει γίνει αφόρητη, όχι μόνο λόγω της εγκληματικότητας, αλλά κυρίως λόγω της δημιουργίας γκέτο σε όλες τις μεγάλες κυπριακές πόλεις.

Όσοι γνωρίζουν σύγχρονη ιστορία, γνωρίζουν ότι από τέτοιου είδους “γκέτο” των Τουρκοκυπρίων ξεκίνησαν τα επεισόδια που οδήγησαν στην εισβολή του 1974. Μάλιστα αυτά τα γκέτο των Τουρκοκυπρίων ήταν τα μεγαλύτερα στηρίγματα του τουρκικού στρατού στο νησί κατά την εισβολή.

Νεά γκέτο δημιουργούνται με την ανοχή της κυβέρνησης και των συστημικών κομμάτων, που είτε δεν θέλουν είτε δεν μπορούν να δουν και να λύσουν το πρόβλημα. Οι Έλληνες γίνονται ξένοι στις γειτονιές τους και έρχονται Ασιάτες και Αφρικανοί να πάρουν τις θέσεις τους.

Ευγέ στους Έλληνες της Κύπρου που αντιδρούν σε αυτή την κατάσταση. Κάθε τρόπος και κάθε μέσο είναι δικιολογημένο όταν βλέπεις την πατρίδα σου να σβήνει με αυτόν τον σιωπηρό και άτιμο τρόπο. Η αντίσταση είναι καθήκον όταν ένα τέτοιο έγκλημα συντελείται.

Η νεολαία είναι και πάλι στη πρώτη γραμμή όπως ήταν και στον αγώνα της ΕΟΚΑ, όπως ήταν και στην προδομένη αντίσταση στον Αττίλα.

Νῦν ὑπὲρ πάντων ὁ ἀγὼν! 🇬🇷🇨🇾»

Αναδημοσίευση από τη σελίδα Audacia Est Victoria.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΧΑΟΣ (ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ)

Η μεγαλύτερη πράξη της εξέγερσης... είναι η δημιουργία.

Ιλιάς - Το αίμα αυτό, καυχώμαι εγώ πως έχω.